Hibaüzenet

User warning: The following module is missing from the file system: standard. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /var/www/clients/client7/web89/web/includes/bootstrap.inc).

Dokumentumtár

Milyen sportágat válasszak? - Sajtócikk

A rendszeres testmozgást, sportolást többféle, - akár egyidejűleg is ható - tényező is motiválhatja. Fizikai aktivitás által szeretnénk megőrizni fittségünket, egészségünket, illetve megelőzni számos betegség kialakulását. Azt szeretnénk elérni, hogy az öregedés jelei minél később jelentkezzenek. Akár már létező egészségügyi problémák terápiájára is alkalmas a rendszeres fizikai aktivitás. Lehet, hogy az ideális, vagy annak gondolt testsúlyunkat szeretnénk elérni, fenntartani.

SAJTÓCIKK - A piacra járás kultúrája

2014.02.28.

Apiac története évezredekre nyúlik vissza és a piacra járás kultúrája napjainkban új erőre kapott. Hazánkban szinte minden városban és nagyobb településen működik élelmiszerpiac, melyen többek között helyet kapnak a gyümölcsöket, zöldségféléket és egyéb élelmiszeripari alapanyagokat árusító helyi kistermelők. A hazai regisztrált őstermelők száma közelít a 11 ezerhez, a termelői piacok száma pedig 117-ről 178-ra emelkedett az elmúlt egy évben. Ez az élénkülés nem csak termelői részről érzékelhető, mellette a piacokon vásárlók száma is fokozatosan nő, hiszen a termelői piacokon történő vásárlásnak számos előnyét megtapasztalva, egyre többen szerzik itt be a szükséges élelmiszerek elérhető részét.

Oldalak